Hairstyle

“Mutasd a hajad, megmondom ki vagy.”

http://www.hairszabo.hu/wp-content/themes/hairszabo/css/fonts/svg/arrows_down.svg
http://www.hairszabo.hu/wp-content/themes/hairszabo/css/fonts/svg/basic_home.svg

ETALON HAIR&BEAUTY Szépségstúdió

1056. Budapest, Molnár utca 33.

Tel: +36 30 933 2579

Hairstyle

Több mint 25 év szakmai tapasztalattal a hátam mögött, folyamatosan fejlődve, követve a legújabb trendeket mind a színekben, mind a formákban, de figyelembe véve az egyéni igényeket tervezem és valósítom meg vendégeim frizuráit. Ehhez segítségemre vannak a kiváló professzionális termékeket gyártó olasz KEMON cég, folyamatosan megújuló termékei, melyek a hajápolás, a színváltozatás, a hullámosítás, vagy egyenesítés, illetve a frizurakészítés terén innovatív, egyedülálló megoldásokkal segítik munkámat.
Kreatív fodrászként egyaránt készítek hölgyek, férfiak, illetve gyermekek számára klasszikus, trend, vagy extrém frizurákat.
Számtalan vendégem édesanyjával, gyermekként kezdett el hozzám járni, és a mai napig én készítem el számukra a koruknak és az aktuális trendeknek megfelelő frizurájukat.

Szolgáltatásaimat, illetve azok árait az ÁRLISTA menüpont alatt találod meg! Egyéni, speciális igény esetén kérjen árajánlatot!

Személyre szabott tanácsadás

Tapasztalataim szerint a hozzám ellátogató vendégek többsége rendkívül jó minőségű ápolótermékeket használ, de ezek az esetek nagy részében sem a hajtípusuknak, sem a hajuk állapotának nem felelnek meg, vagy a nem szakszerű használat az oka, hogy nem hozzák az elvárt eredményt.
Ezzel a programmal azoknak szeretnék kedveskedni, akik tudatosan szeretnék hajukat ápolni, és frizurájukat elkészíteni

A program lépései:
Haj, illetve fejbőr diagnosztika, majd személyre szabott otthoni hajápoló, illetve hajformázó oktatás, melynek során elsajátíthatja a hajtípusának megfelelő tisztítási, és utókezelési eljárásokat, illetve a frizurakészítés trükkjeit. Ezen kívül segítséget kap a számára megfelelő hajápoló, és hajformázó termékek kiválasztásához is.

A program időtartama: 90 perc. A program árát az árát az ÁRLISTA menüpont alatt találod meg!

Haj és fejbőr problémák kezelése, hajújraépítés

Szaktanácsadóként lehetőségem volt mélyebben megismerni a haj, és a hajas fejbőr felépítését, működését, és ezen belül a velük kapcsolatos problémákat, betegségeket, illetve azok kezelését.

Fejbőrt érintő problémák: zsírosodás, korpásodás, hajhullás, stb.
Ezek felismerését, diagnosztizálását egy egyedi megoldással sikerült leegyszerűsítenem. Ennek a megoldásnak köszönhetően vendégeim el tudják kerülni a „felesleges köröket, illetve költségeket”, és amennyiben megvan a megfelelő kezelés a problémájukra, úgy rövid időn belül meg tudom szűntetni azt. Amennyiben a probléma komolyabb beavatkozást igényel, abban az esetben megfelelő szakemberhez, trichológushoz, vagy bőrgyógyászhoz irányítom őket, és az orvos által megállapított kezelést alkalmazom rajtuk a probléma megszűnésig.

Hajszerkezetet érintő problémák: részleges, vagy teljes hajkéreg hiány, töredezettség, stb.
Az esetek többsége valamilyen vegyi, vagy fizikai beavatkozás végeredménye.
ReBuild hajregeneráló, hajépítő kezelés: A hajdiagnosztika, illetve a probléma forrásának azonosítása után megfelelő, személyre szabott kezeléssel a haj szerkezete az eredetihez hasonló, egészséges állapotra állítható vissza. Másodlagos problémaként a fejbőr szárazság, tehát megváltozott vízmegtartó képessége szokott jelentkezni, amely egy különleges, exkluzív kezelésnek köszönhetően rövid idő alatt helyreállítható.

A kezelések ára minden esetben egyéni, mivel az adott probléma súlyosságától függ!

Ajánlatkérés

[contact-form-7 id=”6159″]