Hairstyle

„Mutasd a hajad, megmondom ki vagy.”

ETALON HAIR&BEAUTY Szépségstúdió

1056. Budapest, Molnár utca 33.

Tel: +36 30 933 2579

Hairstyle

Több mint 30 év szakmai tapasztalattal a hátam mögött, folyamatosan fejlődve, követve a legújabb trendeket mind a színekben, mind a formákban, de figyelembe véve az egyéni igényeket tervezem és valósítom meg vendégeim frizuráit. Ehhez segítségemre vannak a kiváló professzionális termékeket gyártó fodrászipari cégek folyamatosan megújuló termékei, melyek a hajápolás, a színváltozatás, a hullámosítás, vagy egyenesítés, illetve a frizurakészítés terén innovatív, egyedülálló megoldásokkal segítik munkámat.
Kreatív fodrászként egyaránt készítek hölgyek, férfiak, illetve gyermekek számára klasszikus, trend, vagy extrém frizurákat. Számtalan vendégem édesanyjával, gyermekként kezdett el hozzám járni, és a mai napig én készítem el számukra a koruknak és az aktuális trendeknek megfelelő frizurájukat. (Szabó Péter 2020)

Szolgáltatásainkat, illetve azok árait az ÁRLISTA menüpont alatt találod meg! Egyéni, speciális igény esetén kérj árajánlatot!

Személyre szabott tanácsadás

Tapasztalataink szerint a hozzánk ellátogató vendégek többsége rendkívül jó minőségű ápolótermékeket használ, de ezek az esetek nagy részében sem a hajtípusuknak, sem a hajuk állapotának nem felelnek meg, vagy a nem szakszerű használat az oka, hogy nem hozzák az elvárt eredményt.
Ezzel a programmal azoknak szeretnénk kedveskedni, akik tudatosan szeretnék hajukat ápolni, és frizurájukat elkészíteni

A program lépései:
Haj, illetve fejbőr diagnosztika, majd személyre szabott otthoni hajápoló, illetve hajformázó oktatás, melynek során elsajátíthatja a hajtípusának megfelelő tisztítási, és utókezelési eljárásokat, illetve a frizurakészítés trükkjeit. Ezen kívül segítséget kap a számára megfelelő hajápoló, és hajformázó termékek kiválasztásához is.

A program időtartama: 90 perc. A program árát az árát az ÁRLISTA menüpont alatt találod meg!

Haj és fejbőr problémák kezelése, hajújraépítés

Szaktanácsadóként lehetőségem volt mélyebben megismerni a haj, és a hajas fejbőr felépítését, működését, és ezen belül a velük kapcsolatos problémákat, betegségeket, illetve azok kezelését. Ezt a tudást, folyamatos fejlődés mellett, kollágáim is elsajátították és sikeresen alkalmazzák hajstúdiónkban (Szabó Péter)

Fejbőrt érintő problémák: zsírosodás, korpásodás, hajhullás, stb.
Ezek felismerését, diagnosztizálását egy egyedi megoldással sikerült leegyszerűsítenünk. Ennek a megoldásnak köszönhetően vendégeink el tudják kerülni a „felesleges köröket, illetve költségeket”, és amennyiben megvan a megfelelő kezelés a problémájukra, úgy rövid időn belül meg tudjuk szűntetni azt. Amennyiben a probléma komolyabb beavatkozást igényel, abban az esetben megfelelő szakemberhez, trichológushoz, vagy bőrgyógyászhoz irányítjuk őket, és az orvos által megállapított kezelést alkalmazzuk rajtuk a probléma megszűnésig.

Hajszerkezetet érintő problémák: részleges, vagy teljes hajkéreg hiány, töredezettség, stb.
Az esetek többsége valamilyen vegyi, vagy fizikai beavatkozás végeredménye.
Unamy Control hajregeneráló, hajépítő kezelés: A hajdiagnosztika, illetve a probléma forrásának azonosítása után megfelelő, személyre szabott kezeléssel a haj szerkezete az eredetihez hasonló, egészséges állapotra állítható vissza. Másodlagos problémaként a fejbőr szárazság, tehát megváltozott vízmegtartó képessége szokott jelentkezni, amely egy különleges, exkluzív kezelésnek köszönhetően rövid idő alatt helyreállítható.

A kezelések ára minden esetben egyéni, mivel az adott probléma súlyosságától függ!

Ajánlatkérés

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Ajánlatkérés tárgya

    Üzenet