Hairstyle

“Mutasd a hajad, megmondom ki vagy.”

ETALON HAIR&BEAUTY Szépségstúdió

1056. Budapest, Molnár utca 33.

Tel: +36 30 933 2579

Hairstyle

Több mint 30 év szakmai tapasztalattal a hátam mögött, folyamatosan fejlődve, követve a legújabb trendeket mind a színekben, mind a formákban, de figyelembe véve az egyéni igényeket tervezem és valósítom meg vendégeim frizuráit. Ehhez segítségemre vannak a kiváló professzionális termékeket gyártó fodrászipari cégek folyamatosan megújuló termékei, melyek a hajápolás, a színváltozatás, a hullámosítás, vagy egyenesítés, illetve a frizurakészítés terén innovatív, egyedülálló megoldásokkal segítik munkámat.
Kreatív fodrászként egyaránt készítek hölgyek, férfiak, illetve gyermekek számára klasszikus, trend, vagy extrém frizurákat. Számtalan vendégem édesanyjával, gyermekként kezdett el hozzám járni, és a mai napig én készítem el számukra a koruknak és az aktuális trendeknek megfelelő frizurájukat. (Szabó Péter 2020)

Kreatív fodrászként fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, az új lehetőségek kutatását és elsajátítását. Minden lehetőséget megragadok annak érdekében, hogy elhozzam vendégeimnek a legújabb formákat, színeket, technikákat. Vendégeim elképzeléseinek, vágyainak megvalósításához kizárólag olyan professzionális termékeket használok, amelyeket első ‘élesben történő’ alkalmazásuk előtt több héten át teszteltünk. Számomra a gyönyörű frizurák és hajszínek mellett fontos a haj egészsége, éppen ezért nem ismerek kompromisszumot a termékekkel szemben. (Krucsó Tamás 2020)

Szolgáltatásainkat, illetve azok árait az ÁRLISTA menüpont alatt találod meg! Egyéni, speciális igény esetén kérj árajánlatot!

Személyre szabott tanácsadás

Tapasztalataink szerint a hozzánk ellátogató vendégek többsége rendkívül jó minőségű ápolótermékeket használ, de ezek az esetek nagy részében sem a hajtípusuknak, sem a hajuk állapotának nem felelnek meg, vagy a nem szakszerű használat az oka, hogy nem hozzák az elvárt eredményt.
Ezzel a programmal azoknak szeretnénk kedveskedni, akik tudatosan szeretnék hajukat ápolni, és frizurájukat elkészíteni

A program lépései:
Haj, illetve fejbőr diagnosztika, majd személyre szabott otthoni hajápoló, illetve hajformázó oktatás, melynek során elsajátíthatja a hajtípusának megfelelő tisztítási, és utókezelési eljárásokat, illetve a frizurakészítés trükkjeit. Ezen kívül segítséget kap a számára megfelelő hajápoló, és hajformázó termékek kiválasztásához is.

A program időtartama: 90 perc. A program árát az árát az ÁRLISTA menüpont alatt találod meg!

Haj és fejbőr problémák kezelése, hajújraépítés

Szaktanácsadóként lehetőségem volt mélyebben megismerni a haj, és a hajas fejbőr felépítését, működését, és ezen belül a velük kapcsolatos problémákat, betegségeket, illetve azok kezelését. Ezt a tudást, folyamatos fejlődés mellett, kollágáim is elsajátították és sikeresen alkalmazzák hajstúdiónkban (Szabó Péter)

Fejbőrt érintő problémák: zsírosodás, korpásodás, hajhullás, stb.
Ezek felismerését, diagnosztizálását egy egyedi megoldással sikerült leegyszerűsítenünk. Ennek a megoldásnak köszönhetően vendégeink el tudják kerülni a „felesleges köröket, illetve költségeket”, és amennyiben megvan a megfelelő kezelés a problémájukra, úgy rövid időn belül meg tudjuk szűntetni azt. Amennyiben a probléma komolyabb beavatkozást igényel, abban az esetben megfelelő szakemberhez, trichológushoz, vagy bőrgyógyászhoz irányítjuk őket, és az orvos által megállapított kezelést alkalmazzuk rajtuk a probléma megszűnésig.

Hajszerkezetet érintő problémák: részleges, vagy teljes hajkéreg hiány, töredezettség, stb.
Az esetek többsége valamilyen vegyi, vagy fizikai beavatkozás végeredménye.
Unamy Control hajregeneráló, hajépítő kezelés: A hajdiagnosztika, illetve a probléma forrásának azonosítása után megfelelő, személyre szabott kezeléssel a haj szerkezete az eredetihez hasonló, egészséges állapotra állítható vissza. Másodlagos problémaként a fejbőr szárazság, tehát megváltozott vízmegtartó képessége szokott jelentkezni, amely egy különleges, exkluzív kezelésnek köszönhetően rövid idő alatt helyreállítható.

A kezelések ára minden esetben egyéni, mivel az adott probléma súlyosságától függ!

Ajánlatkérés

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Ajánlatkérés tárgya

Üzenet