Szaktanácsadás

„A jó termék nem kiváltja a fodrász munkáját, hanem segíti, kiegészíti azt!”

Munkám nélkülözhetetlen kellékei a professzionális fodrászipari anyagok. Ezek működése, hajra, bőrre gyakorolt hatásuk mindig is izgatta a fantáziámat. Az elmúlt években számtalan alkalommal vettem részt gyár-, illetve laboratóriumi látogatásokon, teszteléseken, és szaktanácsadásokon. Az anyagok megismerése közelebb vitt a „tökéletes” eredmény eléréséhez. Továbbképzéseim során alkalmam nyílt betekintést nyerni a laboratóriumban folyó, jövőt célzó kísérletekbe, minden információt megkaptam és elsajátítottam az engem érdeklő cégek által gyártott anyagokkal kapcsolatban. Fodrász és oktatói munkám mellett közel 10 évig a Professional by Fama Magyarország vezető szaktanácsadója voltam. 2017 márciusától, 2018 szeptemberéig a KEMON Magyarország oktató csapatát erősítettem vezető oktatóként. 2018 szeptembertől, 2019 februárig egy finn professzionális fodrászipari cég magyarországi disztribúciójának indulását segítettem szakmai oldalról. Függetlenül attól, hogy a cég, rajta kívül álló okok miatt nem tudott sikeresen működni, rengeteg új információval, tudással és tapasztalattal gazdagodtam a szakma legújabb fejlesztéseivel kapcsolatban.
Független szaktanácsadó és oktató csapatunk feladata, hogy a fodrásziparban alkalmazott termékekkel kapcsolatos tudnivalókat, változásokat, újdonságokat bemutassuk, illetve a hozzájuk tartozó információkat és a használatukkal kapcsolatos tudnivalókat átadjuk kollégáinknak.

Szaktanácsadás

Kötelességünk partnereink munkájának folyamatos támogatása, amely képzett szaktanácsadóink feladata. A felmerülő kérdésekre, problémákra a lehető legrövidebb időn belül kínálunk megoldást.

Oktatás

Fontosak tartjuk régi partnereink folyamatos továbbképzését, az újdonságaikkal kapcsolatos információk átadását, illetve új partnereink bevezetését a HairSzabo világába.

Tesztelés

Feladatunk a minket felkérő szépségipari cégek bevezetésre kerülő termékeinek előzetes magyarországi tesztelése, melynek során megismerjük hatásmechanizmusukat és előnyeiket. Emellett folyamatosan ellenőrizzük termékeink minőségét, illetve megoldást keresünk, és kínálunk a felmerülő problémákra.

Közvélemény kutatás

A minket megbízó szépségipari cégek, illetve a hazai disztribúció számára fontos a termékeinkkel kapcsolatos vélemény, illetve tapasztalat, ezért rendszeresen kérünk visszajelzéseket, információkat partnereinktől, és ügyfeleinktől. A kérdések elsősorban a meglévő termékekkel, illetve a fejlesztésekkel, újdonságokkal kapcsolatosak.