Hogyan készüljek fel a tartós hullámosítás szolgáltatásra?

By 2022-05-19 május 29th, 2022 Blog
tartós hullám hairszaboFurcsa módon azzal, hogy nem mosod meg a hajad!

A fejbőrödön lévő természetes hidrolipid réteg a tartós hullámosítás folyamata alatt védi a hajas fejbőr érzékeny egyensúlyát, és ez a védőgát csökkenti az esetleges irritáció előfordulását. A tartós hullámosítás szolgáltatás része egy speciális előkészítő sampon, amivel lazán átmossuk a hajadat (!) vigyázva arra, hogy a fejbőrödet védő hidrolipid réteg megmaradjon.

  • Ne késs, mivel a tartós hullámosítás egy tervezett szolgáltatás, ha később érkezel megvan annak az esélye, hogy nem fogom tudni elkészíteni vágyott hullámaidat, mivel nem lesz rá elég idő.
  • Öltözz kényelmesen, kivágott nyakú pólóban, kényelmes blúzban vagy ingben gyere, mert hosszú perceket fogsz eltölteni a fejmosó tálban hátrahajtott fejjel, illetve a legnagyobb odafigyelés mellett is előfordul, hogy a tartós hullámosító folyadék, vagy a rögzítő a nyakadra folyik. Ezt törölközők segítségével fel tudom fogni abban az esetben, ha a nyakad szabadon van.
  • Hozzál ernyőt magaddal, mert 48 – 72 órán át nem érheti víz a hajadat a tartós hullámosítás szolgáltatás befejezése után .

Amennyiben érdekel a tartós hullámosítás története és fejlődése, akkor olvasd el korábbi blogbejegyzésemet! Ha tetszett az oldalam, kövess engem az Instagramon és a Facebookon!