Lehet sérült, töredezett hajat tartós hullámosítani?

By 2022-06-24 Blog

A sérült, töredezett haj mindenképpen egy speciális eset. Minden vegyszeres hajszerkezet, illetve hajszínváltoztató szolgáltatás ajánlott első lépése a konzultáció és a hajdiagnózis. Sérült, töredezett hajszerkezet esetén ez a lépés erősen ajánlott, illetve inkább ’kötelező’ a ti érdeketekben.


Tartós hullám hairszaboHa a sérülés, töredezettség csak a hajvégeket érinti, akkor egy korrekciós vágás után van lehetőség a tartós hullámosító kezelésre.

Amennyiben a sérülés, szerkezeti károsodás orvosolható, abban az esetben keratinos hajszerkezet javító kezelés jó megoldás lehet. A kezeléssel helyreállított haj kb. 2 hét után tartós hullámosítható, viszont ebben az esetben ’kötelező’ az általam ajánlott keratinos otthoni hajápoló termékcsalád használata.

Amennyiben a hajdiagnózis során erőteljesebb roncsolódást tapasztalok, abban az esetben hajadat nem tudom tartós hullámosítani. Ebben az esetben a megoldás a türelem, és a hajnövesztés.

 

Amennyiben érdekel a tartós hullámosítás története és fejlődése, akkor olvasd el korábbi blogbejegyzésemet! Ha tetszett az oldalam, kövess engem az Instagramon és a Facebookon!