Okozhat roncsolódást a tartós hullámosítás a hajamon?

By 2022-07-18 Blog

A nem megfelelő termékek alkalmazása, illetve a helytelen technológia okoztartós hullám Hairszabohat sérülést a haj szerkezetében, ami a hajszál roncsolódásához, szakadásához vezethet. A tartós hullámosítás egy vegyszeres kezelés, így a haj ápolását, kezelését, karbantartását ennek megfelelő módon kell végezni. Ennek elmulasztása okozhat sérüléseket a haj szerkezetében, ami roncsolódáshoz, szakadáshoz vezethet. A tartós hullámosított hajat nagy odafigyeléssel szabad festeni, szőkíteni, színteleníteni! Ezt bízd szakemberre, és amennyiben nem tanácsolja a kívánt színváltoztatáshoz szükséges eljárást, azt fogadd el a hajad és a saját érdekedben! A tartós hullámosított haj, ugyanúgy, mint a festett, szőkített haj hajlamosabb a dehidratálódásra, így ne tegyed ki extrém körülményeknek, például erős napsütésnek, viharos szélnek, sós, vagy erős gyógyvízben való tartós ázásnak illetve, ha ilyen történik, akkor gondoskodj a megfelelő, erősen hidratáló hajápolásról.

Javaslom, hogy tartós hullámosított hajad védelméről, ápolásáról és karbantartásáról érdeklődj fodrászodnál, és tartsd be az utasításait, hogy hosszú ideig élvezhesd göndör vagy hullámos hajkoronádat.

Amennyiben érdekel a tartós hullámosítás története és fejlődése, akkor olvasd el korábbi blogbejegyzésemet! Ha tetszett az oldalam, kövess engem az Instagramon és a Facebookon!