HAJTISZTÍTÓ ÉS HAJÁPOLÓ TERMÉKEK

By 2020-04-16 április 18th, 2020 Blog

A mai professzionális hajtisztító és hajápoló termékek egyik legfontosabb tulajdonsága a pontos kalibráció. A termékek megtervezése, előállítása, hatásmechanizmusuk tesztelése laboratóriumokban, kontrollcsoportok bevonásával történik. Az egyes termékek adott hajtípusra, hajminőségre, haj és/vagy fejbőrproblémára lettek kifejlesztve és kizárólag azokat a hatóanyagokat tartalmazzák, amelyek ezt a célt szolgálják.

A samponok elsődleges funkciója a tisztítás, de ennek során a fejbőrbe, és a hajszerkezetbe lehet juttatni ápoló, regeneráló anyagokat is. A balzsamok, pakolások, hajban maradó ápolók feladata a haj és a fejbőr ápolása, védelme, a természetes egyensúly helyreállítása, a haj szerkezetének regenerálása. Megfelelő samponnal együtt használva azok hatása összeadódik, és tökéletesebb eredményt adnak. A különböző hatású termékek kombinálhatók egymással, a tökéletes eredmény elérése érdekében.

FONTOS: Az egyes termékek hatása – kivétel a probléma specifikus termékeket – mosástól mosásáig áll fent, így csak folyamatos használatuk biztosítja az elvárt eredményt

FUNKCIÓJUK ALAPJÁN TÖBBFÉLE SAMPONT, ILLETVE HAJÁPOLÓ TERMÉKET KÜLÖNBÖZTETÜNK MEG:

Természetes, egészséges hajra és fejbőrre való hajtisztító, hajápoló, kifésülő termékek: ezeknek a feladata a természetes, egészséges állapot, ezen belül a hidratáltság fenntartása, a minimális eltérések korrekciója.
  • Hidratáló samponok, balzsamok, hajban maradó termékek minden hajtípusra: Tisztító és ápoló tulajdonságuk mellett olyan anyagokat juttatnak a hajba, amelyek segítenek fenntartani azok hidratáltságát. Ezek a samponok egészséges állapotban lévő vegykezelt, vagy részben vegykezelt hajakra is alkalmazhatók.
  • Volumen növelő samponok, balzsamok vékony szálú hajra: Tisztító és ápoló tulajdonságuk mellett megnövelik, megduzzasztják a haj rostjainak vastagságát, ezáltal a haj vastagabb, dúsabb, jobb tartású lesz.
  • Naponta használható samponok, hajöblítők: Napi használatra fejlesztett rendkívül kímélő, alacsony tisztítóanyag tartalmú frissítő samponok sportolóknak, férfiaknak, szennyezett körülmények között dolgozóknak, stb
  • Sárgulásra hajlamos ősz hajra, illetve szőke, szőkített* hajra való samponok: Tisztító és ápoló tulajdonságuk mellett kék, illetve lila fizikai pigmenteket tartalmaznak, melyek semlegesítik az ősz hajban a nemkívánatos sárga reflexeket, illetve enyhén hamvas árnyalatot adnak a szőke, szőkített hajnak.

FONTOS! A HairSzabo csapata elkötelezett a professzionális hajápolással kapcsolatban, így a személyes megkeresésekben, illetve találkozókon kizárólag professzionális terméket tudunk vendégeink számára ajánlani!

KÖVETKEZŐ CIKKÜNK: ÁLLAPOT SPECIFIKUS HAJTISZTÍTÓ, ILLETVE HAJÁPOLÓ TERMÉKEK