ÁLLAPOT SPECIFIKUS HAJTISZTÍTÓ, ILLETVE HAJÁPOLÓ TERMÉKEK

By 2020-04-16 április 18th, 2020 Blog

A samponok elsődleges funkciója a tisztítás, de ennek során a fejbőrbe, és a hajszerkezetbe lehet juttatni ápoló, regeneráló anyagokat is. A balzsamok, pakolások, hajban maradó ápolók feladata a haj és a fejbőr ápolása, védelme, a természetes egyensúly helyreállítása, a haj szerkezetének regenerálása. Megfelelő samponnal együtt használva azok hatása összeadódik, és tökéletesebb eredményt adnak. A különböző hatású termékek kombinálhatók egymással, a tökéletes eredmény elérése érdekében.

Fűben fában…

A gyártó cégek törekednek arra, hogy a hatóanyagokat a természetből nyerjék ki, ezzel is csökkentve a kemikáliák jelenlétét a termékekben, nem beszélve arról, hogy a legtöbb fejbőr és hajprobléma hatásosan kezelhető a gyógy-, illetve haszonnövények kivonataival.

FONTOS: Az egyes termékek hatása – kivétel a probléma specifikus termékeket – mosástól mosásáig áll fent, így csak folyamatos használatuk biztosítja az elvárt eredményt.

Állapot specifikus hajtisztító, illetve hajápoló termékek: ezek feladata az egészséges, de nem természetes (festett, színezett, szőkített, hullámosított, stb.) állapotú hajak ápolása, a természeteshez közeli állapot elérése.
  • Extra hidratáló samponok, balzsamok, pakolások, hajban maradó termékek minden hajtípusra: Tisztító és ápoló tulajdonságuk mellett olyan anyagokat juttatnak a száraz hajba, amelyek segítenek fenntartani azok hidratáltságát.
  • Színvédő samponok, balzsamok festett, színezett, és részben szőkített egészséges hajra: Tisztító és ápoló tulajdonságuk mellett olyan anyagokat juttatnak a festett hajba, amelyek megóvják a hajat a kifakulásáért felelős szabadgyököktől, segítenek fenntartani azok hidratáltságát, illetve extra UV védelemmel óvják a színét, és szerkezetét.
  • Regeneráló samponok, balzsamok, pakolások, hajban maradó termékek: Tisztító és extra ápoló tulajdonságuk mellett olyan hatóanyagokat juttatnak a hajba, amelyek képesek regenerálni, kijavítani a hajszerkezet kisebb sérüléseit, illetve extra UV védelemmel látják el a hajat. Elsősorban tengerparti nyaralások, klór, illetve időjárás okozta enyhébb sérülésekre használjuk.
  • Hullámosított, illetve egyenesített haj hajra való samponok, balzsamok, pakolások, hajban maradó termékek: Tisztító és ápoló tulajdonságuk mellett olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek segítenek fenntartani a vegyi úton létrehozott állapotot, extra védelemmel látják el a haj szerkezetét.
  • Napvédő samponok, balzsamok, hajban maradó termékek: Speciálisan a nap, szél, sós tenger, klór okozta károsodások megelőzésére, helyreállítására fejlesztett samponok, balzsamok, hajban maradó hajvédőpermetek magas UV védelemmel.

KÖVETKEZŐ CIKKÜNK: PROBLÉMA SPECIFIKUS HAJTISZTÍTÓ, ILLETVE HAJÁPOLÓ TERMÉKEK