PROBLÉMA SPECIFIKUS HAJTISZTÍTÓ, ILLETVE HAJÁPOLÓ TERMÉKEK

By 2020-04-18 Egyéb

A haj természetes szerkezetének elváltozásai, illetve a hajas fejbőr kémiai, illetve fizika egyensúlyának felbomlása következtében létrejött állapot, illetve a nap/szél/sós tenger/klór okozta károsodások megelőzésére, helyreállítására fejlesztett teremékek.

Ezek a termékek fejbőr, illetve haj problémákra lettek kifejlesztve. Kérjünk fodrászunktól információt az alkalmazásukról, illetve alkalmazásuk időtartamáról! Amennyiben a probléma elmúlt, ne használjuk tovább ezeket a termékeket!
  • Mélytisztító samponok: Fejbőrproblémák (kiegészítő) kezelésére, felderítésére szolgáló erőteljes, de kíméletese tisztító hatású termékek, amely eltávolítják a felesleges hámsejteket, felszabadítják az elnehezedett hajat, csökkentik az irritációt és a viszketést. Amennyiben a fejbőr száraz hámlását, vagy zsírosodást nem gomba, vagy baktérium okozza, abban az esetben helyreállítják a fejbőr természetes állapotát.
  • Általános gyógysamponok: Tisztító és ápoló tulajdonságuk mellett olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek megelőzik, kezelik, a különböző kezdődő fejbőrproblémák széles spektrumát, enyhítik a viszketést és a fejbőrhámlást, stimulálják a bőr hajszálér hálózatát, és felfrissítik a fejbőrt (ált. természetes mentol), és helyreállítják a fejbőr természetes állapotát
  • Zsíros hajra való samponok, pakolások: Tisztító és ápoló tulajdonságuk mellett olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek feloldják, és eltüntetik a felesleges zsírt, ezáltal felszabadítják az elnehezedett hajat, szabályozzák a faggyúmirigy működést, stimulálják a fejbőr mikrókeringését (hajszálereket) és felfrissítik, szagtalanítják a fejbőrt.
  • Korpás hajra való samponok: Tisztító és ápoló tulajdonságuk mellett, olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek hatékonyan kezelik a korpásodást kiváltó okokat (Pityrosporum Ovalis, stb.), illetve helyreállítják a fejbőr természetes állapotát.
  • Hajhullásra, annak megelőzésére való samponok, pakolások, kezelések: Tisztító és ápoló tulajdonságuk mellett olyan hatóanyagokat tartalmaznak (pl. ginseng, koffein, term. menthol, stb.), amelyek lassítják a hajgyökerek elöregedését, a hajszálak elvékonyodását, stimulálják a fejbőr mikrókeringését (hajszálereket), helyreállítják a fejbőr természetes állapotát és védenek az oxidatív stressz kialakulása ellen.
  • Hajszerkezet helyreállítás utáni samponok, balzsamok, hajban maradó termékek: Tisztító és ápoló tulajdonságuk mellett kiegészítő – fenntartó kezelést nyújtanak a keratinnal feltöltött hajnak, ezzel elnyújtva a professzionális kezeléssel létrehozott állapot időtartamát.

FONTOS: Nem vagyunk hajgyógyászok, tehát problémás haj, vagy fejbőr esetén fodrászunkkal, haj-, illetve bőrgyógyásszal együttműködve kezeljük hajunkat, fejbőrünket!

KÖVETKEZŐ CIKKÜNK: FINISH ÉS STYLING  – formázás, és befejező műveletek