Kérhetek klasszikus dauert?

By 2022-05-09 május 29th, 2022 Blog

Természetesen van lehetőség klasszikus göndör haj, azaz a dauer elkészítésére az általam alkalmazott tartós hullámosító termékekkel. A különbség a végeredmény minőségében lesz. Az Unamy wave tartós hullámosító szolgáltatás a haj szerkezetét minimálisan veszi igénybe, illetve az ideiglenes kötések fokozatos felbomlása miatt a göndörség 4-6 hónap alatt fokozatosan enyhül, így nem lesz a natúr lenőtt, és a kezelt haj között egy éles, esztétikailag kifogásolható határvonal.dauer_hairszabo

Külön kérésre be tudok szerezni hagyományos dauer vizet a hozzá való fixálóval, és el tudom készíteni számodra megálmodott göndör frizurát, de ebben az esetben nem tudom garantálni az Unamy Wave tartós hullámosító szolgáltatás minőségét. Ez nem azt jelenti, hogy biztosan roncsolódni fog a hajad, de van rá esély, hogy hajad fénytelen lesz, hajvégeid hamarabb fáradnak el és kiszálkásodnak, színkezelt, festett hajad nem tartja meg a színeket, illetve 1-1,5 hónap után megjelenik az a jól látható lenövés. A másik kompromisszum a hagyományos dauervíz esetében az, hogy bizonyos csavaróméret felett nem tudom vállalni a szolgáltatást, mivel az eddigi tapasztalataim alapján nem garantált a tartós végeredmény.

Amennyiben érdekel a tartós hullámosítás története és fejlődése, akkor olvasd el korábbi blogbejegyzésemet! Ha tetszett az oldalam, kövess engem az Instagramon és a Facebookon!