Kell valamilyen speciális termék vagy eszköz a tartós hullámosított haj ápolására, kezelésére?

By 2022-06-01 Blog
Mint minden hajtípusnak, a hullámos hajnak is megvannak a maga sajátosságai, igénye. Ez alól a tartós hullámosított haj sem kivétel.

Tartós hullám, dauerMivel vegykezelt hajról beszélünk előfordulhat, hogy a hajadat szárazabbnak, dehidratáltnak érzed. Ennek megelőzése érdekében ajánlott  jó minőségű hidratáló, vagy extra hidratáló sampont és balzsamot, illetve UV védelemmel ellátott hajban maradó hajápolót használni. A szép hullámos haj elkészítéséhez szükséges egy hullámos hajra kifejlesztett hajrögzítő termék alkalmazása, és egy hajszárítóra tehető diffúzor* is. A diffúzor* helyes használatát meg fogom mutatni,és a hajadnak megfelelő tisztító, ápoló és formázó termékeket is át fogjuk beszélni miközben készülnek a hullámaid.

*Egy tölcsér szerű eszköz, amely a hajszárító nagysebességű meleg levegőjét lassítja le és szelídíti meg. Ezáltal az nem fújja szét a hullámos, vagy göndör tincseket.

 

Amennyiben érdekel a tartós hullámosítás története és fejlődése, akkor olvasd el korábbi blogbejegyzésemet! Ha tetszett az oldalam, kövess engem az Instagramon és a Facebookon!